Duidelijk in uw belang!

Testament scan.

In deze spannende tijd sta je stil bij ziekte en overlijden en gaat u op een rijtje zetten of u alles goed hebt geregeld. Als u zich hier zorgen over maakt kunt u contact opnemen met ons. Dat hoeft niet persé te betekenen dat u bij ons op kantoor hoeft te komen. In een eerder FB bericht heeft u al kunnen lezen dat het op dit moment mogelijk is om op afstand een testament te maken. De regering heeft daarvoor tijdelijke noodmaatregelen genomen. Kortom: Als u iets wilt regelen of u wilt laten controleren of u de zaken goed geregeld hebt kunt u contact met ons opnemen: 058-2890560/notariskantoorpostma.nl.
Wij staan graag voor u klaar!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties die u via bovenstaand formulier verstuurd, worden publiekelijk getoond. Voor persoonlijk advies zouden wij u willen vragen gebruik te maken van het volgende contactformulier.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.